top of page
SailingTheGoogLife Logo hvit outline.jpg

3 dagers seiltur med vandring og sykling

Kirkenes

3 dager

Fra kr. 10395,-per deltaker

Transport og drivstoff tillegg kr. 2000,- pr. tur.

Beskrivelse

Få nærkontakt med den vakre, uberørte naturen rundt Varangerfjorden ved å velge en kombinert sykkel, seil- og gåtur, inkludert 3 overnattinger.

 

Dag 1.

Vi starter ut med bil fra flyplassen i Kirkenes til den russiske grensen,  før vi kjører et stykke mot Bugøynes før dere får utdelt sykler og sykler ned til Bugøynes med følgebil. Når dere ankommer  Bugøynes ved 18- tiden, så er badstuen ferdig oppvarmet og Ishavsstranden er kun en armlengdes avstand unna. Klart vann og en hvit sandstrand gir gode forhold for en frisk svømmetur for den som ønsker, før du går om bord i S/Y DET GODE LIV. Der er alt er gjort klart for en aperitif i påvente av en spennende middag som inntas på nattens ankringssted etter en kort seilas mot historiske fiskevær under midnattsolen. 

 

Dag 2.

Etter en god natts søvn våkner du opp til frokost i det arktiske eventyrland og dagens spennende fjellvandring kan begynne. Dagen tilbringes i Varanger fjordens fjellandskap med medbrakt niste, og når dagen lir så seiler S/Y DET GODE LIV dere i møte og dere får en velfortjent hvil før en kulinarisk opplevelse er klar til servering. Vi krysser ut for kongekrabbesafari, etterfulgt av en fantastisk midnattsmeny bestående av egenfangede produkter som nytes i rolige omgivelser før vi tar kvelden.

 

Dag 3.

Etter frokost returnerer vi  til Bugøynes,  med muligheter for bad og forfriskninger. Det blir biltransport tilbake til flyplassen ved 16- tiden.

 

Tilgjengelige plasser 4-5

Forespør booking av opplevelse her

Fyll ut skjemaet under for å booke opplevelsen. Vi kontakter deg på epost og avtaler alt.

Fornavn

E-post

Etternavn

Telefon

Hvilke datoer passer for dere?

Beherskede språk

Antall personer

Annen info (allergier, spesielle behov el.)

Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg og avtaler alt per epost.

Tilgjengelige datoer

bottom of page