top of page
SailingTheGoogLife Logo hvit outline.jpg

3-dagers ski og seiltur

Kirkenes

3 dager

NOK 8600- per deltaker

Beskrivelse

Få nærkontakt med den vakre, uberørte naturen rundt Varangerfjorden ved å velge en kombinert seil- og ski inkludert 3 overnattinger. 

 

Dag 1.

Vi starter ut med bil fra flyplassen i Kirkenes til den russiske grensen,  før vi kjører et stykke mot Bugøynes der  får utdelt ski  tar dere ned til Bugøynes. Når dere ankommer Bugøynes ved 18- tiden, så er badstuen ferdig oppvarmet og Ishavsstranden er kun en armlengdes avstand unna. Klart vann og en hvit sandstrand gir gode forhold for en frisk svømmetur for den som ønsker, før du går om bord i S/Y DET GODE LIV. Der er alt er gjort klart for en aperitif i påvente av en spennende middag som inntas på nattens ankringssted etter en kort seilas mot historiske fiskevær i den arktiske natt. 

 

Dag 2.

Etter en god natts søvn våkner du opp til frokost i det arktiske eventyrland og dagens spennende ski/ fjellvandring kan begynne. Dagen tilbringes i Varanger fjordens fjellandskap med medbrakt niste, og når dagen lir så seiler S/Y DET GODE LIV dere i møte og dere får en velfortjent hvil før en kulinarisk opplevelse er klar til servering. Vi krysser ut for kongekrabbesafari , etterfulgt av en fantastisk midnattsmeny bestående av egenfangede produkter som nytes i rolige omgivelser før vi tar kvelden.

 

Dag 3.

Etter frokost returnerer vi til Bugøynes, med muligheter for bad og forfriskninger. Det blir biltransport tilbake til flyplassen ved 16- tiden.

 

Tilgjengelige plasser 4-5.

Ta med varme klær og vindtett yttertøy eller lei en av våre spesialtilpassede flyte/termodresser til kr.190- pr.deltager.

Forespør booking av opplevelse her

Fyll ut skjemaet under for å booke opplevelsen. Vi kontakter deg på epost og avtaler alt.

Fornavn

E-post

Etternavn

Telefon

Hvilke datoer passer for dere?

Beherskede språk

Antall personer

Annen info: leie av termodresser, fiskeutstyr, allergier, spesielle behov el. 

Takk for din forespørsel! Vi kontakter deg og avtaler alt per epost.

Tilgjengelige datoer

bottom of page