top of page

Kongekrabbe og fiske-safari

Avgang fra flytebrygge i sentrum. Adresse Tollbodgata 7 Vadsø 

4-6 timer

Fra NOK 3920- per deltaker

SailingTheGoogLife Logo hvit outline.jpg

FISKE- OG KONGEKRABB-SAFARI

Havet utenfor Varangerhalvøya er et bonanza av torsk, skrei, kveite og kongekrabbe. På denne turen leter vi dem opp etter tur, trekker dem om bord og sender alle smaksløker til himmels. Det blir spenning, salt sjøsprøyt og verdens reneste mat på bordet.

 

OPPLEVELSEN

Vi åpner med et smell og seiler rett ut i kulde og mørke til Varangers beste fiskeplass for å prøve fiskelykken. Her kan vi trekke flere fiskesorter og stor fisk om havet vender godsia til. Deretter fortsetter vi ut til krabbeteinene som forhåpentligvis er okkupert av rojale monsterkrabber. Vi lover gåsehud og adrenalin hos alle «mann» når beistene klasker i dekket med sine piggete armer og fulle tyngde. Glem for all del ikke kameraet hjemme! Og gjør deg klar til å ta i et tak selv, for her skal alle mann delta!

I frisk luft blir man sulten, og det har vi selvsagt tenkt å gjøre noe med. Grillen settes på og Krabber eller fisk og legges kinn mot kinn på glørne. Mens fangsten godgjør seg og alle mager gleder seg, setter vi kursen tilbake til kai. Vel framme venter et herlig måltid akkompagnert av god drikke og friske fortellinger i le for vind og vær. Dermed er det bare å spise seg god og mett og lykkelig i ro og mak og godt selskap. Maten forsvinner nok, men minnene kan dere ta med hjem!

Bedre blir det vel ikke ?

 

Avreise Vadsø kl. 09.00.

Ilandstigning tilbake i Vadsø  ca. kl 14.00.

Tilgjengelige plasser 8.

Ta med varme klær og vindtett yttertøy eller lei en av våre spesialtilpassede flyt/termodresser til kr.250-pr.deltager

Forespør booking av opplevelse her

Fyll ut skjemaet under for å booke opplevelsen. Vi kontakter deg på epost og avtaler alt.

Fornavn

E-post

Etternavn

Telefon

Hvilke datoer passer for dere?

Beherskede språk

Antall personer

Annen info: leie av termodresser, fiskeutstyr, allergier, spesielle behov el. 

Tilgjengelige datoer

bottom of page